„Megújulni tudni kell” – olvasható Szabó Zsófi bejegyzésében, amelyben megmutatta új haját az Instagram-követőinek.

Nem csak sötétebb színt kért a fodrásztól, fazonját is megújította: a szezon egyik legtrendibb hajviseletét csináltatta meg, az úgynevezett függönyfrufru viseletet Brigitte Bardot tette népszerűvé a ’60-as években.

Szabó Zsófi haja

Ám a kommentelőknek egy másik világsztár jutott eszébe a műsorvezetőről az átalakulás után. Többen megjegyezték, hogy ezzel a frizurával teljesen úgy néz ki, mint Jennifer Lopez.

Azt is sokan említették, mennyire másképp néz ki így. Volt, akinek többször szemügyre kellett vennie a fotókat ahhoz, hogy be tudja azonosítani a sztárt.

„Olyan, mintha nem is te lennél Zsófi!”

„Az utolsó képen én meg nem mondanám, hogy te vagy!”

Bár sokan imádták a változást, voltak példák az ellenkezőjére is. Akadt, aki azt rótta fel, így már nem „Szabó Zsófi” a megjelenése. Más szerint ez a haj öregíti.

Zimány Linda új frizurája

Zimány Linda frufrus frizurával adott interjút a Tények Pluszban. Mivel évek óta hosszú, szőke loknikkal láthatjuk a képernyőn, az átalakulása még szembetűnőbbre sikerült.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link