Szabó Zsófi rendkívül családcentrikus, de óvja magánéletét, így a Reggeli műsorvezetője szeretteiről csak ritkán posztol a közösségi oldalain.

Van egy öccse, ifjabb Szabó Gyula, becenevén Gyuszkó, aki három évvel fiatalabb híres nővérénél. A testvérek nagyon jóban vannak, ezt nagy ritkán a rajongók is láthatják. 

Szabó Zsófi öccsével

Szabó Zsófi szeptember 22-én ünnepelte a 34. születésnapját, ebből az alkalomból a szerettei születésnapi bulival lepték meg. Ezen természetesen ott volt a családja is, anyukája mellett jóképű, 31 éves öccse szintén felköszöntötte. A testvérek közös, ölelkezős képét a sztár a Facebook-oldalára töltötte fel: ide kattintva nézheted meg

Szabó Zsófi öccse nem igazán szeret szerepelni, nem keresi a rivaldafényt. Évekig élt az Egyesült Államokban, egészen pontosan Orlandóban, ahonnan néhány évvel ezelőtt tért haza. Gyuszkó büszke nagybácsi, nagyon szereti nővére kisfiát, Mendelt. 

Szabó Zsófi édesanya, Pálma

Szabó Zsófi és édesanyja közös képét elhalmozták bókokkal és jókívánságokkal, a kommentelők azt írták, értik, miért olyan szép és kedves a színésznő-műsorvezető. 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Source link