Szegedi Fecsó az Instagram-oldalán adta a rajongói tudtára, hogy megszületett második gyermeke. Kedvesével, Beával egy cuki babafotót osztottak meg a platformon.

A büszke apuka a tegnap esti Fókuszban részletesen elmesélte a szülés történetét és körülményeit. Elárulta, kisfiuk a kiírt időpontnál két nappal korábban érkezett.

Szegedi Fecsó a Fókuszban

A kisfiú Floridában látta meg a napvilágot vasárnap hajnalban: 2980 grammal és 50 centivel. Mivel a tengerentúlon született, automatikusan megkapta az amerikai állampolgárságot. Bár apás szülést terveztek, mivel a kicsi előbb jött a vártnál, Fecsó végül nem lehetett jelen a szülőszobában.

Nem csak ez nem alakult a terveik szerint, a tejfakasztó buli is várat még magára. Az apuka azonban kitalált egy másik módot, ahogy ünnepelhetett.

– Tartottam magzatvízfakasztót. Szombat reggel már jöttek az erős fájásai Beának, be is mentünk a kórházba, de mondták, hogy menjünk haza nyugodtan. Ezután egész nap itthon voltunk, nagyon fájt neki, de mondom, én akkor elkezdek borozgatni, hátha előbb jön a baba.

Így is volt, Bea este már nagyon erős fájásokra panaszkodott.

Mondtam, hogy akkor gyorsan mosogasson el, aztán beültünk a kocsiba, és mentünk.

Borbély Alexandra ikrei megszülettek

Megszülettek Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei: a gólyahírt a színész osztotta meg péntek este az Instagram-oldalán. 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link