Aki figyelemmel kísérte Bari Laci pályafutását a kezdetektől, az pontosan tudhatja, milyen óriási átalakuláson ment át. 12 évesen Az ének iskolájában debütált a kamera előtt: a szemüveges kisfiú egy pillanat alatt levette a lábáról a műsor ítészeit és a nézőket egyaránt.

Kilenc esztendő telt el azóta, hogy egy ország ismerte meg a nevét. Nem csak szakmai szempontból fordult meg vele a világ, annyira megváltozott a megjelenése, hogy amikor besétált a Sztárban Sztár leszek! válogatójára, azok, akik gyerekként látták utoljára, biztosan nem ismerték fel.

Bari Laci átalakulása

A 21 esztendős énekes a Feminának elárulta, nem csupán a jó genetikának és az évek múlásának köszönheti, hogy teljesen megújult a külseje, az odafigyelésnek és tudatosságnak is köszönheti a fogyását.

– Az ének iskolájában ismerhetett meg a közönség 2013-ban. A cuki kisfiú azóta teljesen átalakult, helyes, jóképű felnőtt férfi lett. Mennyi munkád van a külsődben, mit teszel azért, hogy így nézz ki?

– Leginkább úgy gondolom, hogy a genetikám segített elsősorban, mert édesapám magas ember, én pedig 13 éves korom után elkezdtem nyúlni. Az a szintű súlyfelesleg, ami gyerekként volt rajtam, eltűnt, mivel én is magas lettem. Ettől függetlenül hajlamos vagyok az elhízásra – sőt amellett, hogy finnyás vagyok, nagyon szeretek enni, ami nem mindig jó kombináció!

Vannak nehéz időszakaim, de ha futok pár kört, és érzem, hogy kifulladok, akkor szoktam teljesen átváltani. Ilyenkor maximálisan odafigyelek az étkezésre, próbáltam már többféle diétát, de nekem az vált be igazán a tiszta étrend mellett, hogy este öt után már semmit nem eszem. Emellett a kardió típusú mozgást szoktam választani. Viszonylag gyorsan leadom, de gyorsan is képes visszaszaladni az a pár kiló, szóval nehéz megtartani. Ha odafigyelek, viszont megy minden!

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bari Laci azon gyereksztárok táborát erősíti, akik első szereplésük után a szakmában maradtak. A Sztárban Sztár +1 kicsiben is láthattuk, a Neked énekelek színpadán pedig 2021-ben tűnt fel. Saját dalai és videóklipjei jelentek meg, mégis úgy érezte, felnőttként is meg kell mutatnia magát egy tehetségkutatóban.

– Ebben a műsorban nem a „BariLaci”-t akarom eljátszani, hanem azt a személyt, akin látja a közönség, hogy van egy laza oldala is. Habár sokkal inkább vall rám a ’nagyéneklős’, komoly imidzs, már alig várom, hogy egy olyan produkciót kapjak, ami éppen ezt az énemet hozza ki! Az utánzások által saját magamat és a határaimat is megismerem.

Bari Laci a Sztárban Sztár leszek! versenyzője.

Bari Laci a Sztárban Sztár leszek! versenyzője.

Fotó: TV2/Sztárban sztár leszek!

Külföldön és hazánkban egyaránt láttunk példát arra, hogy a hamar jött siker és hírnév olykor komoly árat követel. Van, aki tudatosan dönt az elvonulás mellett, más élvezi, hogy a rivaldafényben lehet, Bari Laci esetében ennek egyvelegéről beszélhetünk.

– Nagyon fiatal voltál, amikor megismert az ország. 12 évesen hogyan dolgoztad fel, hogy egy pillanat alatt híres lettél?

– Amikor a gyerekkori szereplésem tartott, és megcsináltam egy országos turnésorozatot, nagyon tetszett, utána viszont terhes volt számomra, már nem akartam, hogy felismerjenek. Meg akartam maradni gyereknek, így amellett döntöttem, hogy tanulok. Most már tudom kezelni ezt, és szeretem, ha a művészetem által megismernek. Éppen a válogató leadása után ismertek fel egyre többen, fotókat csinálnak, hálás vagyok, hogy van közönségem és emlékeznek rám!

Az első élő show-ban a The Prodigy formáció frontemberének bőrébe bújva adta elő a Breathe című dalt.

Az első élő show-ban a The Prodigy formáció frontemberének bőrébe bújva adta elő a Breathe című dalt.

Fotó: TV2/Sztárban sztár leszek!

Arról is beszélgettünk, mit várhat tőle a közönség a Sztárban Sztár leszek! színpadán. A rajongók megszokhatták a nagy ívű, drámai dalokat, ezúttal azt ígéri, új oldalát mutatja meg.

– A tőlem nagyon távol álló zenei műfajban kipróbálnám magam, például egy metálprodukcióban. Habár mindenevő vagyok, és szakmailag csodálom nagyon a metálzenészeket, de magamtól nem hallgatok ilyen zenét. Nőként alakítani is nagyon nehéz lenne! A barátnőmmel és édesanyámmal is beszéltünk róla, milyen is lehet eljátszani ezt a szerepet, ami igen vicces pillanatokat okozott!

Patai Anna és a tehetségkutatók fiatal énekesnői

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Patai Anna a Megasztár óta, és azokat a tehetségkutatós lányokat is láthatod, akik mára felnőtt nők lettek. 

Source link