Szerednyey Béla volt a Mokka egyik e heti vendége. A színész is szerepel a Puskás Ferenc élete alapján készült Puskás, a musical című előadásban, erről mesélt a TV2 reggeli műsorában.

A 64 esztendős színművész nem a tőle megszokott külsővel lépett be a stúdióba: évek óta sötétbarna hajjal láthatjuk a tévében és a színpadon, valamint körszakálla is szinte a védjegyének számít.

Szerednyey Béla a Mokkában

Ezúttal simára borotvált arccal és ősz hajjal láthattuk a képernyőn, utóbbi volt igazán feltűnő, alig ismertük fel így.

Szente Vajk 2020. augusztus 20-án bemutatott darabjában Szerednyey Béla játssza Östreicher Emil sportmenedzsert, aki egyengette és segítette Puskást karrierje során. A színészt személyes emlék is köti a futball-legendához, egyszer találkozhatott vele személyesen.

– Egy bűbájos, aranyos kövér bácsi volt. A színészválogatottnak bemutatta akkor, hogy még mindig oda tudta rúgni a labdát, ahova akarta. Tízből tízszer megcsinálta.

Szerednyey Béla felesége

Szerednyey Béla 2014-ben a legnagyobb titokban vezette oltár elé a szép cukrászt, akivel a magánéletben és a munkában is remek párost alkotnak. Míg a Jászai Mari-díjas színésznek felesége segít személyi asszisztensként a dolgok rendszerezésében, addig ő is szívesen kiveszi a részét a munkából Szilvi vállalkozásában.

Source link