„Büszkeség, boldogság, hála” – ezekkel a szavakkal kezdődik Szinetár Dóra ünnepi posztja, amelyet lánya születésnapjának alkalmából tett közzé az Instagram-oldalán. Bereczki Zoltánnal közös gyermeke december 7-én töltötte be a 15. életévét.

A színészházaspár 2005. június 17-én mondta ki az igent, Zorka a házasságuk második évében született. 2013-as válásuk után megfogadták, hogy gyermeküket megóvják az őket övező állandó figyelemtől.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lányának szülinapja

A mai napig tartják magukat ehhez az ígérethez. Ha közzé is tesznek olyan képeket, amelyeken Zora is szerepel, a felvételek készítésekor ügyelnek rá, hogy az arca takarásban legyen. A 15. születésnapján készült fotó is hátulról készült.

Annyi azonban kivehető róla, hogy a tinédzser, ahogy serdül, egyre jobban változik: egykor egy kislány sziluettje rajzolódott ki a felvételeken, mára lassan fiatal hölgyként láthatjuk. Édesanyja is azt emelte ki a bejegyzésben, hogy köszöni az életnek, hogy láthatja Zorkát felnőni, változni.

„Csodás büszkeség! Boldogság! Hála! Hogy ismerhetem, hogy figyelhetem, ahogy kicsi emberből felnőtt lesz, hogy vigyázhatok rá, hogy a barátja lehetek. Hogy számíthatok rá, hogy bízhatok benne! Hogy szerethetem. Isten Éltessen Nagyon Sokáig Édes Kicsi Nagylányom!” – írta az Instán. 

Szinetár Dóra fia megnősült

Szinetár Dóra az Instagramon jelentette be, hogy idősebbik fia a hétvégén megnősült. Az ifjú pár és az örömanya fotójára pillanatokon belül özönleni kezdtek a gratulációk. A kommentelők nem győztek betelni a menyasszony, Bogi szépségével, aki hófehér csipkeruhában tündökölt anyósa oldalán.

Cover-fotó: RTL/Életünk története, TV2/Dancing with the Stars

Source link