Szinetár Dóra életében egymást követik a boldog pillanatok: fia, Marci augusztusban vette el élete szerelmét, októberben pedig a fiatalember születésnapja miatt gyűlt össze a család.

A színésznő nagyon büszke fiára, amelyet a közösségi oldalán megosztott ünneplős fotóval is kifejezett.

Szinetár Dóra fiának születésnapja

Szinetár Dóra fia, Lőcsei Márton 1996-ban született. Édesapja, Lőcsei Jenő Liszt Ferenc-díjas táncos, koreográfus, a színésznő első férje. Bár kapcsolatuk pár év múlva véget ért, a kapcsolatuk azóta is irigylésre méltó és baráti maradt.

Fiukra nagyon büszkék, a színésznő azonban csak kevésszer mutatja meg őt a közösségi oldalain. Marci 26. születésnapjának alkalmából összegyűlt a család, ennek örömére pedig édesanyja közös fényképet osztott meg a Facebook-oldalán. Kezében egy tortát tart, miközben elégedett mosollyal nézi az esztendőknek megfelelő számú gyertyát. 

„Ma megköszöntöttük az én édes, gyönyörű, okos, kedves nagy fiamat a 26. szülinapján! Én pedig elmondhatatlanul büszke és boldog vagyok!” – írta a családi fotóhoz.

„Isten hordozza a tenyerén Marcit és benneteket is nagyon-nagyon sokáig egészségben, szeretetben!”

„Isten éltesse! Olyan, mint az Anyukája! Nagyon hasonlítotok!” – olvasható a hozzászólásokban.

Szinetár Dóra fiának menyasszonya

Amikor Szinetár Dóra fia 16 évesen összejött a párjával, a színésznő még nem gondolta, hogy kilenc évvel később Bogit a menyének szólíthatja majd. Marci 25 évesen vette el szerelmét egy eszményi, meghitt, szűk körű esküvőn.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Facebook/Szinetár Dóra

Source link