December 3-án indult a Dunán a Csináljuk a fesztivált! második évada. Az első adás a magyar könnyűzene aranykorába repítette a nézőket. Szulák Andrea is előadott egy slágert a régi időkből, a tematikához passzolva vérbeli dívaként fakadt dalra a színpadon. 

Fényes Szabolcs és Bacsó Péter szerzőpáros Rejtély című dalát énekelte el. A produkció lenyűgözte a zsűrit, negyedik helyen jutott tovább a középdöntőbe.

Szulák Andrea a Csináljuk a fesztivált!-ban

Nem csak a művésznő búgó hangja aratott sikert, a megjelenésére is özönlöttek a bókok a közösségi médiában. Egy kék, selyemhatású estélyi ruhában tündökölt, melynek pikantériáját a szexin kivágott dekoltázsa adta.

Még a hosszú selyemkesztyű és az ezüstösen csillogó ékszerek sem tudták elterelni a figyelmet az 58 éves színésznő nőies idomairól. Ő volt a legdögösebb fellépő az estén. A kommentelők is osztották ezt a véleményt, sokak szerint így fest egy igazi, nagybetűs nő a reflektorfényben.

„Gyönyörű voltál Andi! És az előadás engem teljesen lenyűgözött.”

„Számomra a legjobb énekesnő, a legjobb előadó vagy Andika, és tényleg egy „DIVA”. Nekem csillagos tízest ért ez a dal, gratulálok”.

Szulák Andrea a lányával

Szulák Andrea büszke szakmai sikereire, de leginkább a lányára, Rozinára, aki már 15 éves, és egyre jobban hasonlít az édesanyjára. Anya és lánya nemrég a Matild Caféban töltött el egy estét, hogy kicsit kikapcsolódhassanak. Ezt meg is örökítették.

Cover-fotó: Duna/Csináljuk a fesztivált!

Source link