Egy koreai művész hétköznapi, mégis romantikus rajzaival nyűgözte le az embereket az Instagramon. Nem filmbe illő, erőltetett vagy cukormázas pillanatokat örökít meg, hanem a kapcsolatok valódi, de nagyon is megható perceit.

A kétgyermekes apa a párok hétköznapi életének bensőséges momentumait mutatja meg művein, és azt, hogy miből is áll az igazi, mély szerelem.

A párok intim pillanatairól rajzol a férfi

Myeong-Minho évek óta posztolja munkáit az Instagramra, ahol jelenleg több mint 579 ezren követik. Férjként és kétgyermekes apaként tudja, hogy a tartós kapcsolatok nem feltétlenül a mozikban látott hatalmas gesztusokból, méregdrága ajándékokból és mesebeli pillanatokból állnak. Egészen hétköznapi szituációk is jelenthetnek nagyon sokat a feleknek, és bővelkedhetnek mély érzelmekben.

Vannak olyan helyzetek, amik másoknak egészen jelentéktelennek tűnhetnek, de a szerelmeseknek mégis sokat jelentenek. Például, amikor egy kicsit leülhetnek a gyerekekkel a kanapéra, és együtt nézhetik a tévét. Bizony az ilyen apróságok is számítanak.

Sokszor ezerszer romantikusabb, ha a másik főz, mint egy drága étterem. És még kimozdulni sem kell egy ilyen estéhez a fárasztó nap után.

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy esős napnak sem kell rossznak lennie. Sőt, az ilyen időszakok szuper alkalmat jelentenek a bekuckózáshoz.

 A kötelező bevásárlás is lehet vidám. 

 Egy ki összebújás, egy szál rózsa és a beszűrődő fény: kell ennél tökéletesebb és nyugodtabb reggel?

Valószínűleg minden pár tudja, mennyire jó egy nehéz munkanap után bedőlni az ágyba, összebújni és nézni egy jó sorozatot vagy filmet.

Valószínűleg minden apa meghatódik, amikor hazaérve látja szerelmét és a gyerekeket együtt pihenni. Az pedig még aranyosabb, ha ezután be is viszi az ölében az ágyba alvó párját.

A tartós kapcsolat, amikor senki nem látja

Jacob Andrews az interneten osztotta meg képeit, melyeken a kezdődő és a tartós kapcsolatok közötti különbségeket jeleníti meg, valamint ezzel kapcsolatosan az elvárások és a valóság közötti eltéréseket. Vicces rajzaiért az egész net odavan, és nem is csoda: ezeket mindenki átéli annak ellenére, hogy igyekeznek titkolni mások előtt. 

Borítókép: Getty Images Hungary.

Source link