Bíró Bea a Nyerő Páros szerdai adásában nemcsak Young G Bécit, de sok nézőt és később a párját, Törőcsik Danit is kiakasztotta. 

Az előbbivel a játékfeladat során szólalkoztak össze, utóbbival a villában, ahol az ÉNB egykori sztárja felhívta szerelme figyelmét arra, hogy gond van a stílusával.

Bíró Bea a Nyerő Párosban

A lányok játékában Sebestyén Balázs műsorvezető jelzőket mondott, a női versenyzőknek pedig egy-egy férfi versenyző sorszámát kellett megnyomniuk, akire szerintük a legjobban illett. Dönthettek taktika alapján is, ugyanis a kimondott nevek tulajdonosaiknak le kellett adniuk egy csekket, amíg el nem fogytak a sárga papírok. Az utóbbi esetben bukták a feltett tétjüket. 

Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Bíró Bea felvette a szigorú ügyintézőnő arcát, és a legtöbbször Bécit jelölte meg. A legkevésbé lojális jelző elhangzása után a rapper megjegyezte, Beán nagyon látszik, hogy rosszindulatú. 

– Rosszindulatú a tekintete nagyon. Én ezt érzem. Ahogy viselkedsz sok mindenben. Most igazán látom. Eddig csak gondoltam, hogy van benned ilyen, de most rájöttem, hogy van benned rosszindulat. Sok a düh meg a rosszindulat benned. Ez az igazi szerepe, én azt látom. 

Bíró Bea szerint Bécit igazából az zavarja, hogy fasza csaj, ki mer állni magáért és meg meri mondani a véleményét Béci szemébe. Egy ponton aztán a volt modell türelme is elfogyott és kifakadt. 

– Én beszélek! KI-KÉREM-MAGAMNAK! Mennyire bunkó vagy, b… meg, hogy nem nézel a szemembe? – fakad ki Bea, mire Béci azt válaszolta: mert nem érdekli, amit mondott. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A villába visszaérve Törőcsik Dani próbálta megértetni Beával, hogy nem azzal volt gond, hogy megvédte magát, azt jól tette, hanem a stílusával, de Bea továbbra is úgy beszélt kettejük között Béciről és Norináról, hogy Dani inkább lezárta a témát. 

Később Muri Enikőékkel és Béciékkel is átbeszélték, mi történt. Amikor Tóth Szabi megkérdezte Bécit, azzal volt-e gondja, amit Bea mondott neki, vagy azzal, ahogyan mondta, a rapper közölte, az utóbbival. 

young-g-beci

A kommentelők egy része Beának adott igazat, míg másik részük erőteljes kritikával illette az egykori topmodellt. 

„Mit gondol Beci magáról? Egyszerűbb a nőt támadni?”

„Béciről nehéz bármit is mondani, mert az a „férfi”, aki ilyen stílusban beszél egy Nővel, az már eleve olyan szegénységi bizonyítványt állít ki magáról, hogy ezek után nincs is értelme véleményt mondani róla.”

„Egyre szimpatikusabb a Bea-Dani páros. Béci és felesége viselkedése minősíthetetlen.”

biro-bea-nyero-paros

 „Bea kívülről lehet, hogy nagyon mosolyogsz, mint egy szép piros alma, de belül nyüzsögnek a kukacok…”

„Szerintem is az történt, hogy Beából kijött, amit elnyomott eddig és van egy ilyen arca, ami ijesztő, ha x napig csak a bohócot látod előtte. De Dani is mondta, hogy szokott máskor is ilyen stílusban beszélni.”

„Le a kalappal a Dani előtt, hogy el tudja viselni ezt a Beát. Totál drámafüggő… nem bohókás, hanem igazi hisztérika!”

Young G Béci felesége világsztárokkal randizott

Young G Béci feleségéről, Norináról a Nyerő Páros péntek esti adásában kiderült, hogy több külföldi hírességgel is randizott, mielőtt egymásba szerettek volna a magyar zenésszel. 

Source link