Bíró Beának a Nyerő Páros szerdai adásában nemcsak Bécivel volt csörtéje, hanem párjával, Törőcsik Danival is összevesztek. 

A tetoválóművész előbb a konyhában tette szóvá párjának, hogy a stílusával gond van, aztán a szobájukban is összeszólalkoztak a nap végén. 

Törőcsik Dani és párja összevesztek

Miután elsőként értek vissza a játékból a villába, Törőcsik Dani a konyhában azt mondta a párjának, teljesen rendben van, hogy kiállt magáért, megvédte magát, ezzel nem volt gond, csak a stílusával, ami egy ilyen helyzetben kijön belőle. 

Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

– Én nem egy Norina vagyok, aki csak mekegni-makogni tud, amikor a párja nincs mellette. 

– Jaj, Istenem! Ezt sem akarom hallani, az Isten szerelmére, ugyanolyan vagy most, mint ő. Miért kell ilyen jelzőkkel illetni egy másik embert? Bébi, sértegetsz embereket! A stílusodra figyelj oda, ennyit mondok! Annyit is lehetett volna mondani: a vélemény szabad, csak érdektelen. 

– De a Béci szerintem ezt nem értette volna, mert ennyi agykapacitása nincs, hogy megértse ezt a kijelentést. 

– Látod, megint olyanokat csinálsz, amit nem kéne! – zárta le a témát a férfi.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Törőcsik Dani és párja a nap végén a szobájukban is összekülönböztek: Bea nehezményezte, hogy a beszélgetős esten a Norinával párba osztott Daninak nem kellett volna Norináék „seggét nyalni, mert rohadtul beleálltak a csajába”.  Dani ezt a reakciót nem tudta hova tenni, szerinte neki nem kell magyarázkodnia azért, mert valakivel normálisan társalgott. 

torocsik-dani-nyero-paros

– Engedd már meg, hogy úgy létezzek, és úgy kezeljek szituációkat, ahogy én szeretném! Nem vagy fair bébi! Már kint úgy nézel rám, hogy a kést beledöfnéd a hasamba. Mindig szapulsz, addig nyomod, amíg föl nem húzol, megmondod, nekem hogy kellett volna léteznem különböző szituációkban. Talán ha megtanulod két év után, hogy engedd meg a párodnak, hogy olyan legyen amilyen, akkor nem lenne ilyen probléma – fakadt ki az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja, akinek nem volt kedve tovább vitatkozni, elvonult a fürdőszobába.

Bíró Bea és modell ikertestvére

Amikor a Bíró ikrek ugyanolyan ruhában, hajjal és sminkben belépnek egy terembe, egyből csönd lesz. Az egypetéjű ikerpár, Bíró Bea és Bíró Niki megjelenésére a divatvilág is felkapta a fejét, 11 év alatt fényes modellkarriert építettek.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Source link