Tóth Andi és Marics Peti megszöktek a magyar ősz elől, Egyiptomban nyaralnak egy baráti társasággal. Mindketten posztoltak az Instagramra sztorikat arról, milyen jól érzik magukat. 

Az énekesnő pár képet is közzétett, szívdöglesztően szexi bikiniben pózolt szerelmének.

Tóth Andi és Marics Peti nyaralása

A Vörös-tengeren hajózva, Gurdaka partjainál készültek a dögös felvételek: Tóth Andi napbarnított bőrén szuperül áll ez az élénk szín. A nem sokat takaró fazon pedig azt mutatja meg, kirobbanó formában van.

Két képet is közzétett a bejegyzésben, az egyiken a hajó korlátjának dőlve élvezi a napsütést, a másodikon ülve kapták lencsevégre. Az utolsó oldalon pedig egy videót láthatnak a követői, ezen az egyik barátnője is szerepel bikiniben, ő is sok bókot kapott formás idomaira a kommentelőktől.

Tóth Andi alakját látva egy pillanatig sem csodálkozunk azon, hogy Marics Peti le sem tudta venni róla a kezét. Közös történetükben azt láthattuk, ahogy a 23 éves egykori X-Faktor győztes párja ölében fekszik, míg az csókot igyekszik adni neki.

Dobó Kata bikiniben

A 48 éves sztár a 2022-es nyarat egy bikinis képpel búcsúztatta: egy koktélospohárral a medencében napfürdőzve ücsörög.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link