Vajna Tímea ma ünnepli a kerek, 40. születésnapját: erről a közösségi oldalán is megemlékezett egy videóval. 

„I am 40 today. Csoda, hogy ezt is megértem” – írta a posztjában Andy Vajna özvegye, aki májusban amerikai állampolgár lett. 

Vajna Tímea született

1982. október 3-án született Miskolcon. 2013-ban ment feleségül Andy Vajnához, aki mellett rengeteget változott az élete: megszokottá váltak a magánrepülővel megtett utak és a luxusmárkák, lenyűgöző utazások és hotelek. Már férje halála előtt is sokat időzött a tengerentúlon, a filmproducer halála után pedig Amerikában kezdett új életet. 

Los Angelesben találta meg az álomotthonát: Beverly Hillsben vásárolt 8,9 millió dollárért, vagyis 2,6 milliárd forintért egy luxusvillát. Itt készült a szülinapos videója is, amin tangás, mellvillantós bikiniben autót mos, egy másik összeállításban a teraszon pózol, a többi képkockán pedig kutyáival és macskáival látható. 

Vajna Tímea luxusvillája Beverly Hillsben

A 2021-es, új építésű, ultramodern villa egy zsákutca végén, a kapuk mögött bújik meg, hat hálószoba és hét fürdő található benne, valamint a garázsban több luxusjármű is elfér. 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link