Val Kilmer a nyolcvanas és kilencvenes évek egyik legnagyobb sztárja volt, a nézők olyan filmekből ismerhetik, mint Az Angyal, a Ragadozók, a The Doors, a Top Secret vagy a Top Gun. 

Rengeteg csodaszép híres nővel randizgatott, olyanokkal, mint Cher, Cindy Crawford, Angelina Jolie, Daryl Hannah vagy Ellen Barkin. 1988-ban megnősült, feleségétől, Joanne Whalley-tól két gyermeke született. 

Val Kilmer lánya, Mercedes

Val Kilmer lánya, Mercedes Kilmer 1991-ben született, a fia, Jack 1995-ben jött a világra. A színész nyolc év házasság után, 1996-ban elvált a feleségétől, de gyerekeivel igyekezett minél jobb kapcsolatot ápolni. 

Mercedes és Val Kilmer 2019-ben egy bemutatón.

Fotó: Michael Tullberg / Getty Images Hungary

A most 31 éves Mercedes Kilmer fantasztikusan karcsú, csinos, barna hajú nő, aki szülei nyomdokaiba lépve énekesnő és színésznő lett, igaz, egyelőre csak kisebb sikereket tudhat a magáénak. Los Angelesben él, ott szokott különféle rendezvényeken fellépni. Hobbija az asztrológia, ezzel kimondottan szeret foglalkozni. 

Val Kilmer és lánya, Mercedes a mai napig jó kapcsolatot ápolnak, a fiatal nő végig édesapja mellett volt súlyos betegsége alatt. A színésznél 2015-ben gégerákot állapítottak meg, amelyet ugyan sikerült legyőznie, ám a hangját elvesztette, csak egy speciális eszköz segítségével tud beszélni. 

 Ennek ellenére visszahívták a 2022-ben bemutatott Top Gun: Maverick című filmbe, amelyben egy hangfelismerő-hangutánzó szoftvernek köszönhetően ismét a saját hangján szólalhatott meg. 

– Nagyon sokat jelentett ez apámnak, nagyon büszke erre a filmre. Ez az, amit szeret csinálni. Nagyon kalandos és különleges volt apámnak a forgatáson ezekkel a régi barátokkal, akikkel akkor csinálták az első részt, amikor annyi idősek voltak, mint most én – mesélte a New York Postnak Mercedes Kilmer. 

 Val Kilmer lánya ezután bevallotta, ő egyébként soha nem látta a Top Gunt, úgy érzi, ez a filmklasszikus nem neki való. Az édesapja egy csöppet sem haragszik rá ezért. 

Sylvester Stallone felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szerelmes képeket posztolt Sylvester Stallone feleségéről, illetve láthatod, milyen szép párt alkotnak.

Cover-fotó: Getty Images/Steve Granitz

Source link