Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc 2021. szeptember 24-én az Alcsúti Arborétumban házasodtak össze. Nagy napjukról az egykori híradós osztott meg néhány fotót, de azóta a házaspár nem posztolt közös képet egészen mostanáig.

Szombaton ünnepelték első házassági évfordulójukat, Várkonyi Andrea pedig megmutatta, milyen ajándékkal lepte meg őt férje ezen a különleges napon.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házassági évfordulója

Az Instagramon osztott meg egy képet, amiből kiderült, hogy az üzletember egy hatalmas, szív alakú rózsadobozzal kedveskedett neki. A vörös virágok között vajszínűek is láthatók a csokorban, melyek az 1-es számot formázzák meg, hiszen első házassági évfordulójukat ünnepelték. A fotón a szerelmesek keze a rózsákon pihen, és karikagyűrűjük is jól látszik.

Várkonyi Andrea egyébként már körülbelül másfél hete is mesélt a HOT! magazinnak arról, hogy mindketten izgatottan várták az első évfordulójukat. 

– Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten nagyon izgatottak vagyunk, mert közeleg a házassági évfordulónk – mondta, majd hozzátette:

– Azt kérte, hogy azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá! Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött, úgyhogy valószínűleg tényleg csak aznap fogom megtudni, mivel készül. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az egykori híradós egyébként ritkán beszél a magánéletéről, és közös képeken is nagyon ritkán látni őket a férjével. Tavaly megjelent könyvében viszont még intim hálószobatitkokba is beavatta az olvasókat.

Várkonyi Andrea házasságáról árult el intim részleteket könyvében

Várkonyi Andrea És ezt lehet? – Jogod van jól lenni című könyvében többek között elárulta, milyen számára a férfias férfi, és hogy újdonsült férjéhez fogható párral még nem élt együtt. 

Source link