Vastag Csaba május közepén árulta el, hogy újra szerelmes: Evelinnel címlapon kürtölték világgá a szerelmüket, amit azóta óvnak a nagy nyilvánosságtól. 

Sztárokat felvonultató rendezvényeken sem jelentek meg az elmúlt hónapokban, ezért is számít különlegesnek, hogy a Nincs baj drágám című thriller hazai díszbemutatóján ők is megjelentek. 

Vastag Csaba és Evelin

A Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine és Olivia Wilde főszereplésével készült film premierjén az énekes és párja, aki augusztus óta a menyasszonya is, közösen álltak a fotósok elé. 

Evelin a fekete nadrág, fehér póló és blézer összeállításban is gyönyörű volt, a sminkje is minimál volt, a természetességre szavazott ezen a téren is. 

vastag-csaba-parja

Amit nagyon szeretek benne, a szépsége mellett, az a tradicionális neveltetés. Az a fajta értékrend, ami, azt hiszem, az én értékrendemhez leginkább közel áll. Nagyon fontos neki a tisztesség, a becsület, a család, az összetartozás – árulta el a Fókusznak Vastag Csaba május végén, amikor már több hónapja együtt is éltek.

Geszti Péter felesége

Geszti Péter és felesége producerként vettek részt a Szia, Életem! című magyar vígjáték díszbemutatóján. Ditz Edit irtó dögös szettben lépett a vörös szőnyegre, egy fekete bőrszerkót húzott fel, ami már önmagában is vadító hatást keltett, a szexi dekoltázsa csak fokozta az ellenállhatatlan összhatást.

Cover-fotó: Profimedia

Source link