Victoria Beckham a Today Show vendége volt, ahol témába került fia, Brooklyn Beckham és újdonsült menye, Nicola Peltz is.

Az elmúlt hónapokban több alkalommal cikkezett a bulvársajtó a megromlott viszonyukról, így nem véletlen, hogy témába hozták a fiatalokat az interjú során.

Victoria Beckham ezt üzente Brooklyn Beckhamnek és Nicola Peltznek

A 48 éves divattervező elmondta, gyönyörű volt a fia esküvője, édesanyaként sokat jelent számára, hogy boldognak látja Brooklynt.

Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

Hoda Kotb és Savannah Guthrie műsorvezetők megkérdezték tőle, reméli-e, hogy gyermeke és újdonsült menye példát vesznek az ő házasságáról? Erre ezt üzente a fiatal házasoknak.

– Szerintem itt az a lényeg, hogy a család szűk része mindig nyitott maradjon a kommunikációra. Sosem tudsz igazán jó tanácsot adni, a gyerekeknek maguknak kell rájönniük a dolgokra, de neked mindig támogatnod kell őket – magyarázta.

A negatív kapcsolatukról szóló teóriákra nem reagált semmit, egyedül egy pletykát cáfolt, hogy tönkrement a házassága David Beckhammel. A rajongók még egy hónappal ezelőtt szúrták ki, hogy leszedette a csuklójáról azt a tetoválást, amit a férje tiszteletére varratott magára. Elmondta, az évek során egyre csúnyábbak lettek, így inkább lézerrel eltávolította a mintát, ebbe nem kell semmi többet belelátni.

GettyImages-1429736358

Fotó: Dominique Charriau / Getty Images Hungary

Mi is több cikket közöltünk arról, mennyire elmérgesedett a viszony Nicola Peltz és anyósa között, minden azzal kezdődött, hogy Peltz állítólag nem akarta Victoria saját tervezésű ruháját viselni, később ezt a lány tagadta. Azt állította, szívesen mondta volna ki az igent egy Victoria Beckham ruhában, ám az anyósa varrodája nem tudta vállalni a munkát.

Arról is szóltak a hírek, hogy Nicola hisztirohamot kapott, mert úgy érezte, Victoria ellopta előle a show-t az esküvőjén. Állítólag már David Beckham is összeveszett a fiával, és elmondta, torkig vannak a drámával.

Több mint 20 éve házasok

David és Victoria Beckham nem az egyetlen páros a sztárvilágból, akik bizonyítják, létezik az igaz szerelem. Képes összeállításunkban olyan hírességeket mutatunk, akik legalább húsz éve élnek boldog házasságban.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link