Victoria és David Beckham 23 év házasság után is gyakorta járnak el kettesben randizni. A hétvégén is így tettek, a 48 éves sztár pedig megadta a módját a kiruccanásnak: őrülten szexi, mellvillantós ruhában ment vacsorázni a férjével.

A Saint Laurent divatházból választotta ki a merész darabot, amely kihangsúlyozta karcsú alakját.

Victoria Beckham mellvillantós ruhája

A fekete maxiruhát köldökig kivágott dekoltázsa tette igazán dögössé: a felsőrész két vékony pántból áll, az összhatás így nem sokat bíz a fantáziára. Egy percig sem csodálkozunk, hogy David Beckham el sem engedte a felesége kezét ebben a bevállalós szettben.

Ez volt az első alkalom, hogy Victoria Beckhamet lefotózták a lesifotósok azóta, hogy menye, Nicola Peltz elárulta, miért nem egy általa tervezett esküvői ruhában vonult az oltár elé. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A két hírességről hónapok óta keringenek olyan pletykák, miszerint nincsenek jóban egymással. Az ara a Grazia magazin friss interjújában nyilatkozott az esetről. 

Elárulta, eredetileg anyósa tervezte volna meg azt a kreációt, amelyben az oltár elé vonulhat, de végül az utolsó napokban lemondta a dolgot, így vészmegoldást kellett találnia. Egy stylist ismerőse hozta össze a Valentino egyik divattervezőjével, Pierpaolo Picciolival, végül ő varrta meg álmai ruháját.

– Nagyon izgatott voltam, hogy az anyósom álmodja meg a ruhámat. Elkezdtük megtervezni a darabot, és közösen skicceltünk, de néhány nap után abbamaradt a dolog. Victoria eltűnt, aztán pár nap múlva felhívta édesanyámat, hogy elmondja neki, az atelierszalonja nem tudja időben megcsinálni az esküvői ruhámat – ecsetelte.

Harper Seven Beckham így néz ki most

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Beckhamék lánya.

Source link