Victoria Beckham számára különleges volt ez a hétvége, ugyanis életében először vehetett részt divattervezőként a párizsi divathéten. Családtagjai is jelen voltak, hogy támogassák a Spice Girls egykori tagját.

Victoria és David Beckham lánya

A sztárpár egy szem lánya, Harper Seven Beckham a bemutatón egy fekete, földig érő ruhát viselt, több rajongó is kiakadt az öltözékén, ugyanis az estélyit túl kihívónak találták a dekoltázsrész miatt, és nem értették, a szülei hogyan engedhették meg neki ezt a viseletet. Vélhetően a kiskamasz nyitottabb lett a divat világa iránt, így szívesen bújik csinos és nőies ruhákba. Ez teljesen természetes jelenség, ettől függetlenül az már a szülő felelőssége, hogy felállítson bizonyos határokat, úgy tűnik, Beckhamék számára még teljesen elfogadható volt ez a ruha, nem is reagáltak a kritikus megjegyzésekre az Instagramon. Harper július 10-én ünnepelte 11. születésnapját.

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagylány Harper Seven Beckham.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link