Erzsébet királynő halála óta számos régi történetet emlegetnek fel róla újra az emberek, ezek közé tartozik az a hősies tette is, amit András herceg esküvőjén követett el.

Kisebbik fia 1986. július 23-án vette feleségül Sarah Fergusont, az esküvőn természetesen ott volt a leendő trónörökös is, az akkor négyéves Vilmos herceg.

Erzsébet királynő megmentette Vilmos herceget

A Royal Family Fan Page nevű TikTok-oldal a héten rakott ki egy megható videót, ami azt ábrázolja, hogy rohant Erzsébet királynő kis unokája után, aki szinte már túl közel szaladt a lovas kocsihoz, így visszahúzta őt a kezénél fogva, nehogy megsérüljön. 

Nemcsak az akkor hatvanéves uralkodónő loholt a négyéves fiú után, hanem a királynő testvére, Margit hercegnő is. Ez teljesen természetes volt a királynőtől, hiszen melyik nagymama ne rohanna ilyen helyzetben a kis unokája után?

Sokakat megérintett a megható felvétel, amit eddig több mint 4 millióan tekintettek meg.

Erzsébet királynő és Fülöp herceg ilyen szépek voltak együtt

Képes összeállításunkban megnézheted Erzsébet királynő és Fülöp herceg ritkán látott fotóit, amelyek jól mutatják, mennyire odáig voltak egymásért.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link