Vilmos herceg és Katalin hercegné otthonában van egy szigorú szabály, amelyet nem szeghetnek meg a gyerekeik.

A The Sun cikkéből kiderült az is, hogy Wales hercege vagy hercegnéje a szigorúbb szülő.

Vilmos herceg és Katalin hercegné szabálya

Sok szülővel előfordul, hogy gyermekeik annyira kiakasztják őket a viselkedésükkel, hogy mérgükben ordítozni kezdenek velük, ám ezt Wales hercege és hercegnéje sosem teszi meg György herceggel, Charlotte hercegnővel vagy a kis Lajos herceggel.

Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Sőt, a gyerekeknek is tilos egymásra szólniuk erélyesebb hangon, ha valamelyikőjük szemtelenül viselkedik, Vilmos vagy Katalin leül vele a kanapéra, hogy elbeszélgessen a viselkedéséről.

– Megmagyarázzák a dolgokat és felvázolják a következményeket, de soha nem kiabálnak velük – fogalmazta a bennfentes a lapnak.

Ha a gyerekek megszegik ezt a szabályt, azonnal mehetnek a kanapéra.

GettyImages-1431128809

Fotó: Pool/Samir Hussein / Getty Images Hungary

Egyértelműen Katalin a szigorúbb szülő, Vilmos egy fokkal lazább a feleségénél. Arra is törekednek szülőkként, hogy minél normálisabb gyerekkort biztosítsanak Györgynek, Charlotte-nak és Lajosnak. A Daily Mirror cikkéből kiderült, hogy a Middleton család nevelési elveit gyakorolják inkább. Katalin famíliájában nagyon erős a család egysége.

Ha György herceget vesszük, neki teljesen más a gyerekkora, mint amilyen az apjáé volt. Amikor Vilmos még nagyon kicsi volt, szülei gyorsan a középpontba tették őt, ám Wales hercege és hercegnéje a trónörököst bár megmutatták többször a nyilvánosságnak, nem szerepeltek vele olyan sokszor. György az utóbbi egy évben jelent meg több alkalommal szüleivel nyilvános eseményeken, például focimeccsen, előtte maximum a Trooping The Colour rendezvényen szerepelt.

Katalin az ősz egyik legdivatosabb színében

Gondoltad volna, hogy Katalinnak ennyire jól áll a mustársárga?

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link