Vilmos herceg és Katalin hercegné tegnap késő este az Instagram-oldalukon tették közzé a 2022-es fotójukat, amit az idei karácsonyi üdvözlőlapjukra nyomtatnak rá. A képeslapot azoknak küldik el, akik kellemes ünnepeket kívánnak nekik levélben.

A felvételről a gyerekeik, György, Charlotte és Lajos sem hiányozhattak. Mindhárman rengeteget nőttek, mióta utoljára láttuk őket.

Vilmos herceg családjának karácsonyi képe

A meghitt, családi kép Sandringhamben készült róluk néhány hónappal ezelőtt. A hercegi csemeték nagyon megnyúltak: György már lassan édesapja válláig ér, de Charlotte sincs sok centivel lemaradva a bátyjától, Lajos koránál fogva a legkisebb, közte és nővére között egy fej különbség van már csak.

Az egész család összeöltözött, mindenki kékben volt, egyedül Katalin lógott ki a sorból a fehér blúzával. A fotót Matt Porteous készítette, aki karrierje során számtalan alkalommal megörökítette a hercegi párt.

Cikkünk írásakor több mint egymillió lájkot kapott az idilli felvétel, a rajongók szívébe is hamar belopta magát az aranyos kép: „Ez egy gyönyörű példa arra, milyenek is a kiváló szülők!” „Imádni való kép egy szerethető családról! A gyerekek már olyan nagyok. Köszönöm, hogy megmutattátok nekünk a családotokat. Boldog karácsonyt kívánok nektek!” „Minden évben sokkos állapotba kerülök, hogy megnőttek már a gyermekek!” – fogalmazták a kommentelők.

Nem Vilmosék voltak az egyetlenek, akik megmutatták a nagyvilágnak a hivatalos karácsonyi üdvözlőlapjukat. Károly és Kamilla életükben először királyként és királynéként köszönhetik meg az ünnepi jókívánságokat a rajongóknak.

A közös fotójuk 2022. szeptember 3-án készült a Braemar Games rendezvényen. A fotót Samir Hussein, a királyi család egyik hivatalos fotósa készítette.

Harry és Meghan fia

Archie-ról még sosem látott fotók kerültek napvilágra.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link