Köztudott, hogy Vilmos herceg és Harry herceg testvéri kapcsolata csúnyán megromlott az elmúlt években, egyelőre még nem rendezték a nézeteltéréseiket.

A Daily Mail legfrissebb cikkéből kiderült, hogy az idősebbik testvér már 2019-ben realizálta, hogy békülniük kellene, ám erre az öccse nem volt nyitott.

Vilmos herceg békülési ajánlata Harry hercegnek

Amikor 2019-ben Harry és Meghan Dél-Afrikában jártak, akkor Sussex hercege bevallotta az útjukról készült dokumentumfilmben, hogy jelenleg más úton járnak a bátyjával, és messze nem olyan szoros a kapcsolatuk, amilyen volt. Ugyanebben az alkotásban a hercegné könnyeivel küzdve mondta el, mennyire nem egyszerű az élete, emellett megköszönte a riporternek, hogy érdeklődött hogylétéről, ugyanis azt tapasztalta, alig akadnak emberek, akik törődnének a lelki állapotával.

Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Ugyanebben az időszakban Vilmos herceg és Katalin hercegné Pakisztánban jártak, ám Meghanék filmje ellopta előlük a show-t. A trónörökös kommunikációs csapata nem örült ennek, így csak még nagyobb lett a feszültség a palotában.

Vilmost is megdöbbentette a dokumentumfilm, nem számított rá, hogy Harry és Meghan ennyire boldogtalanul érzik magukat a királyi családban, éppen ezért rendezni akarta a viszonyukat.

GettyImages-1423649576

Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

A film leadása utáni napon Wales hercege WhatsAppon írt testvérének, hogy ugorjon át hozzá. Harryt és Meghant teljesen összezavarta a meghívás. Eleinte Sussex hercege még nyitott volt a békülésre, ám újra beszélt a testvérével, aminek hatására meggondolta magát.

Megkérdezte tőle, ki tudna még a találkozójukról, erre Vilmos azt mondta, egyeztessék a naptáraikat, erre Harry egyből kapcsolt, és tudta, ha így beszélnek meg egy időpontot, a trónörökös biztosan megemlítené ezt a személyi titkárának. Ezután a kisebbik testvér rávágta, hogy nem megy át hozzá.

Azon aggódott, hogy testvére kommunikációs csapata a brit sajtónak szivárogtatna a találkájukról, és nem akart ismét bekerülni a lapokba, így inkább amellett döntött, hogy látni sem akarja Vilmost. 

Ezt szúrták ki a rajongók Meghannál

Meghan hercegné és Vilmos herceg közös fotóin ez az apróság sok rajongónak feltűnt.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link