Kégl Ági mindössze 21 éves volt, amikor az RTL Klub felajánlotta, szerepelhetne a Való Világ első szériájában. Igent mondott, hónapokon át láthattuk a reality show-ban, a hatodik helyezettként távozott a villából.

Szinte rögtön a műsor után kialakult egy párkapcsolata, ami 11 évig tartott, és ami alatt kisfia született. 2002-től 2013-ig itthon dolgozott újságíróként, majd áttelepült az Egyesült Királyságba. Lediplomázott, és szakmát váltott, marketingmenedzserként helyezkedett el. 

VV Ági gyereke

Kégl Ági Óriáskerék címmel 2022-ben könyvet írt, ebben a teljes életútját elmeséli az olvasónak, őszintén, szívből. A kötetben sok szó esik gyermekkoráról: mindig minden közösség kivetette magából ADHD-ja (figyelemhiányos hiperaktivitási zavar) miatt, később a kisfia ugyanettől szenvedett, már az óvodából is ki akarták rakni, ezért is költöztek külföldre. 

– Mesélek arról, hogy mennyire nem egyszerű újrakezdeni. Életem legnehezebb négy éve volt, miután kiköltöztünk. Meg én egyedülálló anyuka lettem külföldön egy év után. Család, fizikailag elérhető családi támogatás nélkül. Nagyon kicsi keresetből. Mozgalmas és küzdelmes volt egy ADHD-s kisfiúval. De azt gondolom, végig lehet csinálni, csak nagyon kell küzdeni hozzá – ecsetelte az RTL Klub Reggeli című műsorában Szabó Zsófinak és Miller Dávidnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

– Az én kisfiam ott kezdte a sulit, neki az akadémiai nyelve az angol, lassan érettségizik a kinti rendszerben. Szerintem odakint fog elkezdeni egyetemre járni. Annak ellenére, hogy az anyanyelve magyar, ő inkább angolként identifikálja magát. 

Kégl Ági és kisfia.

Kégl Ági és kisfia.

Fotó: RTL Klub/Reggeli

A 41 éves híresség úgy gondolja, élete legnehezebb időszakait azért sikerült átvészelnie, mert mindig pozitívan állt hozzá az élethez. Hisz benne, hogy nincs olyan nehézség, amiből nem lehet kijutni, tapasztalatait, életfilozófiáját pedig igyekszik átadni könyve olvasóinak. 

VV Szabolcs így él ma

A Való Világ legelső évada 2002. szeptember 11-én indult, és a győztes végül december 22-én a 27 éves békéscsabai srác, Mészáros Szabolcs lett. 27 éves volt, amikor jelentkezett a realitybe. Testnevelés szakos hallgatóként a produkció logója fogta meg: a szívhang jelből arra következtetett, valamilyen fizikai kihívásokkal teli játékról lesz szó, ezért jelentkezett.

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Source link