Wossala Rozina két év után tért vissza a képernyőre. A VIASAT3 szeptember 26-án indult, Troll a konyhában című saját gyártású műsorának döntőbírója, míg a műsorvezető Rákóczi Feri

A Magyarországon még sosem látott kulináris krimiben öt héten keresztül hat-hat celeb áll a konyhapult mögé, hogy minél többet gyűjtsenek össze a heti egymilliós díjból. A versenyzők között azonban mindennap megbújik egy troll is, aki észrevétlen dolgozik azon, hogy szabotálja a Wossala Rozina elé kerülő ételeket.

Wossala Rozina és Rákóczi Feri

Wossala Rozinát az elmúlt két évben több műsorba is hívták, celebműsorban viszont nem kívánt szerepelni, a konyha az ő terepe. A Troll a konyhában részben gasztroműsor, ez már felkeltette az érdeklődését, valamint a különleges formátum is, továbbá Rákóczi Ferivel szerepelhet benne, akivel évek óta szeretett volna már együtt dolgozni. 

Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

A Meglepetés magazinnak bevallotta, nyomon követi a munkásságát, és szereti az intelligenciáját, a humorát, a műsorvezetői stílusát. 

– Éveken át rajta tartottam a szememet, és féltékenyen figyeltem, ahogy más nők oldalán szerepelt különböző tévéműsorokban. Most végre én is megkaptam őt! – mondta a hetilapnak Wossala Rozina kacagva.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Rákóczi Feri arról beszélt, hogy a tévéfelvétel előtt többfordulós szereplőválogatás volt, és már ekkor érezték, nagyon jól kiegészítik egymást Rozinával. 

wossala-rozina-rakoczi-feri2

Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória

– Már akkor úgy éreztük, ezt a kulináris krimit együtt lenne jó vezetni, mert működik köztünk a kémia. Anélkül, hogy összebeszéltünk volna, mindketten jeleztük ezt a kívánságunkat a műsorkészítők felé. Szerencsére megfogadták a kérésünket. 

Rákóczi Feri és ritkán látott felesége

2007-ben találta meg álmai asszonyát, Vajda Judithtal, akit Békának becéz, hatalmas szeretetben és harmóniában élnek együtt. Két gyermeket nevelnek, lányuk, Panna 2008-ban, fiuk, Soma 2010-ben született meg. 

Source link