Az átverésektől a legtöbb ember retteg. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy elkerüljük az ilyen helyzeteket, ám előfordul, hogy mégis izzasztó szituációban találjuk magunkat. Wossala Rozinának is kijutott pár ilyen pillanatból.

A sztárszakács alkotja az egyszemélyes zsűrit a VIASAT3 szeptember 26-án induló, Troll a konyhában című főzőműsorában. A produkció fontos eleme, hogy a versenyzők értsenek a trollkodáshoz, az átejtéshez.

Wossala Rozinát átverték

Az ítész mindezt már kétszer is megtapasztalta élete során, a barátai több alkalommal is tréfát űztek vele. Egyszer április elsején verték át.

Wossala Rozina és a Troll a konyhában műsorvezetője, Rákóczi Feri.

Fotó: VIASAT3

– Arra ébredtem, hogy valaki felhív telefonon, és érdeklődik a könyvtáram iránt, megvenné az egészet, aztán más a farmerjaim miatt keresett, utána a kocsimat akarták megvásárolni – kezdte a Hot! magazinnak.

Hamar kiderült, mi áll a furcsa telefonhívások hátterében: a barátai heccből minden értékét felrakták egy online áruház honlapjára a valós telefonszámával ellátva. Egész délutánig egyfolytában csörgött a telefonja, ezután jött rá, mit történt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Máskor egy étteremnek csinált állásinterjúkat, ekkor telefonbetyárokat béreltek fel a barátai, hogy azok kamu-, idétlen élettörténetekkel jelentkezzenek a meghirdetett állásra. 

– Ennek ellenére volt, akit behívtam személyes állásinterjúra is, és csodálkoztam, hogy nem jelent meg senki. Minderről hangfelvétel készült, ezt a következő születésnapomon megkaptam cédére kiírva a barátaimtól, az elkövetőktől.

Az utóbbi átverés fél évig ki sem derült, csak akkor, a szülinapi bulin esett le neki a tantusz, amikor megkapta a felvételeket.

Wossala Rozina fogyása

Akik követik Wossala Rozinát az Instagramon, azok számára egyértelmű, szinte minden fotóján egyre vékonyabb. Tudatosan döntött a teljes életmódváltás mellett: 12 kilót fogyott az elmúlt időszakban.

Source link