Young G Béci és felesége, Norina a versenyt egészségügyi okokból feladni kényszerült Détár Enikő és párja helyett, az ötödik játéknapon költözött be a Nyerő Páros villájába. Alaposan felkavarták az állóvizet, sok konfliktusuk volt a többi párral, és a kommentelők sem kímélték őket.

Mindezek ellenére nem bánták meg, hogy bevállalták a realityt. Egyetlen dolog okozott nehézséget számukra, hogy otthon kellett hagyniuk másfél éves kislányukat, Rebekát.

Young G Béci lánya

– Kőkemény volt otthon hagyni a gyerekünket. Mielőtt igent mondtunk volna a műsorra, vagy tucatszor átrágtuk a helyzetet. De tudtuk, a mamáknál jó kezekben lesz – mesélte Béci a Story magazinnak.

A büszke apuka tündéri fotókon mutatta meg kislányát az Instagram-oldalán. Nem lehet eldönteni, hogy Rebeka hosszú szempilláitól vagy cuki, copfos hajától olvadunk el jobban. Az előadó követői is egyetértenek abban, hogy a csemetét meg kell zabálni.

Minden Rebekáról készült fotó alatt olvasható olyan hozzászólás, amelyben azt taglalják, mennyire szép kislány.

„Cukiság, de szép vagy Rebeka baba!”

„De édes. Most már nagyon az apja.”

„Szépséges Rebeka.”

Young G Béci felesége világsztárokkal randizott

Young G Béci feleségéről, Norináról a Nyerő Páros péntek esti adásában kiderült, hogy több külföldi hírességgel is randizott, mielőtt egymásba szerettek volna a magyar zenésszel. 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Source link