Zámbó Árpy volt az egyik házigazda a megújult Hal a tortán második évadában. Nem egyedül vágott neki a főzésnek, ritkán látott lánya segítette a konyhában. Edina gyönyörű kismamaként szerepelt a műsorban.

A 32 éves anyuka júniusban jelentette be, hogy férjével első gyermeküket várják. Kismamaként főzött édesapja oldalán, és a vendégek érkezéséig is maradt. 

Zámbó Árpy lánya a Hal a Tortánban

Mindenki el volt ájulva attól, hogy az apa-lánya páros mennyire megadta a módját a köszöntésüknek: Polgár Tündét, Gáspár Evelint, Erdélyi Mónikát és L.L. Juniort élő zenével és virágcsokrokkal fogadták.

Fotó: TV2 Séf/Hal a Tortán

Edina egy bézs színű, lenge ruhát vett fel a forgatás idejére. Bár a darab fazonja nem volt testhezálló, így is látszott, milyen szépen kerekedik a babapocakja.

zámbóék-1

Fotó: TV2 Séf/Hal a Tortán

Bár hivatalosan még nem jelentették be, Zámbó Árpy Facebook-posztjából egyértelműen kiderül, hogy a felvétel óta Edina életet adott a gyermekének.

A büszke nagypapa 2022. november 7-én tett ki egy képet, ami a kórház szülészeti osztályán készült. A bejegyzés mellé pedig az írta: „huhuuu babaérkezés várható”. Már nyáron elárulták a kicsi nemét, Edina kisfiút hordott a szíve alatt.

Zámbó Jimmy első felesége

Tizenéves koruk óta ismerték egymást, Vera bátyja és Jimmy barátok voltak. Az énekes számára Vera azt követően is nagyon fontos maradt, amikor az férjhez ment, és született két gyermeke. Miután Vera elvált, Zámbó Jimmyvel egymásra találtak. 

Cover-fotó: TV2 Séf/Hal a Tortán

Source link