Ha nem tudtuk volna, kit látunk a képen, könnyen lehet, hogy továbbgörgetünk: ennyire látványosan megváltozott Zdroba Patrik párjának megjelenése az új hajszínétől.

Betti tegnap posztolta ki az oldalára, hogy a megszokottól teljesen eltérő árnyalatot kért a fodrásztól. Világosszőke tincsek helyett mogyoróbarna loknikkal mosolygott a kamerába.

Zdroba Patrik párjának haja

„Nagyon élem a mostani hajszínem, kevesen tudják, de az eredeti színem is ilyen, kicsit visszatértem erre, sok szempont miatt is, és nagyon önazonos!” – osztotta meg a követőivel a váltás okát.

A váltás a kommentelők szerint telitalálat volt. Szinte egybehangzóan azt írták, Bettinek sokkal jobban áll a barna haj.

„SOKKAL jobb, és egyedibb!”

„Sokkal jobban áll, mint a szőke!”

„Úristen, de bomba vagy, Patrik büszke lehet a csodás barátnőjére”

A Nyerő Páros 2020-as évadának versenyzője, Dudás Miki kedvese, Szigligeti Ivett sem hagyta szó nélkül a posztot, azt írta barátnőjének, hogy bomba, ahogy kinéz.

Radics Gigi szőkén

Radics Gigit szőke hajjal sokáig el sem tudtuk volna képzelni. Az énekesnő sötét színű loknijai már-már a védjegyévé váltak az évek során. Ám egy nő, pláne egy előadó életének szerves részét képezi a megújulás, ennek jegyében kért világosabb árnyalatot a fodrászától.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link