Megyeri Csilla és Molnár Zsolti lett a győztes a Nyerő Páros hatodik évadában, a fináléban ők kapták a legtöbb szimpátiaszavazatot. 

Az elődöntőbe Muri Enikővel és Tóth Szabival, illetve Törőcsik Danival és Bíró Beával kerültek, ám az előbbi páros a már klasszikussá vált, hideg víz alatt álló feladatot feladta, ezzel eldőlt, kik mérkőznek meg a döntőben. 

Nyerő Páros 2022 győztese

A két döntős pár a fináléban is összecsapott: az emlékkapszulás játékban a műsorvezető a fiúk gyorsaságát, továbbá a lányok memóriáját tette próbára. A lufikban a fiúknak kellett megtalálniuk a különböző összegeket rejtő kapszulákat, a gyorsabb partnere pedig válaszolhatott a játékhoz kötődő kérdésekre. Megyeri Csilla és Zsolti 580 ezer forint gyűjtöttek, míg Törőcsik Dani és Bea 335 ezer forinttal növelte a széfben található pénz összegét.

A Nyerő Páros hatodik évadában Törőcsik Daniék gyűjtötték össze a legtöbb pénzt, így szavazategyenlőség esetén ők lettek volna a műsor győztesei. A szimpátiaszavazáson Muri Enikőtől és Zdroba Patrikéktól kaptak egy-egy szavazatot, míg Megyeri Csilláékra Hódi Pamela és Tóth Bence, Lotfi Begi és Réka, illetve Young G Béci és Norina szavazott. 

A végeredményt Madár Vera és Richárd szavazata döntötte el, akik az első etapban, a négynapos játéksor végén búcsúztak a villából. Végül ők is Megyeri Csillára és Zsoltira szavaztak, így ők vihették haza a széfben összegyűjtött nyereményüket, amit nagy álmuk megvalósítására, egy családi ház építésére fognak fordítani. Nem titkolták, ezért akartak részt venni a sztárpáros reality vetélkedőben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A Nyerő Páros nézőit megosztotta a végeredmény: sokak szerint megérdemelte a győzelmet Megyeri Csilla és Molnár Zsolti, míg mások szerint Törőcsik Dani és Bea teljesítettek jobban a műsorban, számukra ők az igazi nyerő páros. Egyesek szerint lehet, hogy utóbbiak voltak jobbak az erőnléti feladatokban, de Csilláék kapcsolata az erősebb, ez látszott is, emellett a többi párral is ők jöttek ki jobban. 

„Megérdemeltétek azért ott látszott, hogy 9 éve együtt vagytok. Dani Bea páros csak erőnléti feladatokban voltak jók, persze mert sportolnak… De egymásról azért még van bőven mit tanulni…”

„Önmagukat adták és őszintén, úgy ahogy vannak. Nincs keverés, nincs kavarás. Nagyon szimpi páros!”

„Egyáltalán nem sajnálom tőlük a címet. Csilla megmondta az igazat: törtetnek, de nem úgy, hogy átgázolnak másokon. Ezt azért a Bea pl. nem tudná magáról elmondani.”

„Zsolti és Csilla mindig kedvesek és nem áskálódtak, megérdemelték. Dani és Bea ők nagyképűek voltak, Bea meg irigy, mert ő nem volt szeretve, mint a többi lány! Ha ők másképp viselkednek, akkor ők nyerték volna a játékot!” 

megyeri-csilla-zsolti

„Dani, Bea nekem ti vagytok a nyerő páros, nagyokat mentetek, sok pénzt gyűjtöttetek, ez a műsor erről szól. Mindenben ti vagytok a legjobbak!”

„Nem érdemelték meg, csak a napraforgó játékosok jóvoltából… Daniék a tisztességes Nyerő Páros!”

„Valóban megható volt amikor Zsóti a zuhany alatt a bnője arcába böfögött… Gondolom mindenki ilyen és ehhez hasonló meghitt pillanatokra vágyik!”

torocsik-dani-bea

„A legsportosabb páros Dani és Bea. Viszont Bea viselkedése és a folyamatos külsőségeken való lovaglása, a stílusa, az erőltetett viselkedése riasztó. Undorodom az ennyire öntelt, nagyképű emberektől. Több szerénységgel simán nyertek volna.”

Megyeri Csilla párja 22 kilót fogyott

Zsolti 2020 áprilisában, egy házibuliban fogadást kötött, hogy szeptember elsejéig úgy kigyúrja magát, hogy fel tud a hasán mutatni hat kockát. A nyeremény egy utazás volt. Kemény diétába kezdett, és a karantén után napi kétszer edzett személyi edzővel. Végül 22 kilót fogyott, a hasa is kellőképp izmos lett.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Source link