Magyarország nem csupán történelmi emlékekben, különös korokról mesélő, gyönyörű építményekben gazdag, de ritkaságszámba menő régészeti leletanyagokban is.

Egészen az őskorig visszatekintést enged a múltba az ország híres leletkincse: a régészeknek bőven akadt, és akad munkájuk a mai napig a középkorra, a római kori Pannóniára vagy az őskori emberek életterére vonatkozó nyomokkal. Sőt, az előember időszakánál is korábbra nyúlnak vissza az értékeink, a Pannon-tenger által megőrzött kincsekből is sokat tanulhat az ember.

Régészeti leletek az országban

Az országban bármerre is kirándul az ember, könnyen izgalmas helyszínekbe botolhat: a hegyek-völgyek sokszor a régmúlt titkait őrzik, melyek feltárása mindannyiszor betekintést nyújtott elődeink és természeti kincseink történelmébe.

8 kérdéses játék

(Képek: Getty Images Hungary.)

A velünk élő nárcizmus – Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link